16/01/2020 16/01/2020 Συνεχίζονται και για τον καινούργιο χρόνο οι συνάξεις μελέτης της Αγίας Γραφής οι οποίες ήδη έχουν ξεκινήσει από την έναρξη του τρέχοντος εκκλησιαστικού έτους, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού της Λευκάδας. Ομιλητής θα είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νικηφόρος Ασπρογέρακας, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδας. Το θέμα είναι...
16 Ιανουαρίου, 2020 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 11:54

Οι Τρεις Ιεράρχες στην καθιερωμένη μελέτη της Αγίας Γραφής

Διαδώστε:
Οι Τρεις Ιεράρχες στην καθιερωμένη μελέτη της Αγίας Γραφής

Συνεχίζονται και για τον καινούργιο χρόνο οι συνάξεις μελέτης της Αγίας Γραφής οι οποίες ήδη έχουν ξεκινήσει από την έναρξη του τρέχοντος εκκλησιαστικού έτους, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού της Λευκάδας.

Ομιλητής θα είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νικηφόρος Ασπρογέρακας, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδας. Το θέμα είναι επίκαιρο καθώς στις 30 του μηνός εορτάζουμε τους Τρεις Ιεράρχες, και θα φέρει τον τίτλο ”Τα διαχρονικά μηνύματα των Αγίων τριών Ιεραρχών”. Ο αρχιμανδρίτης π. Νικηφόρος θα εισηγηθεί τα σημεία της συζήτησης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων