30/01/2021 30/01/2021 Την επέτειο της συνάντησης και ορκωμοσίας των Φιλικών και οπλαρχηγών της Δυτικής Στερεάς, Ηπείρου και Λευκάδας στο εξωκλήσι της Παναγίας της Βλαχέραινας, στον Κάμπο της Λευκάδας, την Κυριακή των Απόκρεω, 30 Ιανουαρίου 1821, τίμησε σήμερα το πρωί (Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021) η Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος. Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος τέλεσε...
30 Ιανουαρίου, 2021 - 22:02
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2021 - 21:51

Παναγία Βλαχέραινα: Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Φιλικών

Διαδώστε:
Παναγία Βλαχέραινα: Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Φιλικών

Την επέτειο της συνάντησης και ορκωμοσίας των Φιλικών και οπλαρχηγών της Δυτικής Στερεάς, Ηπείρου και Λευκάδας στο εξωκλήσι της Παναγίας της Βλαχέραινας, στον Κάμπο της Λευκάδας, την Κυριακή των Απόκρεω, 30 Ιανουαρίου 1821, τίμησε σήμερα το πρωί (Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021) η Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος. Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος τέλεσε μια λιτή επιμνημόσυνη δέηση και απόθεσε ένα απλό δάφνινο στεφάνι στο μνημείο που στήθηκε για να υπενθυμίζει την συνάντηση.

Ο Σεβασμιώτατος έψαλλε πλαισιωμένος υπό του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Αθανασίου Κοσμά και του ευλαβεστάτου Διακόνου π. Γεωργίου Αϊβασιλιώτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων