30/06/2023 30/06/2023 Tο απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2023 με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Ενδόξων Πανευφήμων και Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, εψάλη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίων Αποστόλων Φρυνίου Λευκάδος ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ´αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων...
30 Ιουνίου, 2023 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2023 - 18:52

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Φρύνι Λευκάδος

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Φρύνι Λευκάδος

Tο απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2023 με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Ενδόξων Πανευφήμων και Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, εψάλη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίων Αποστόλων Φρυνίου Λευκάδος ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ´αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Μπούρης ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις πνευματικές εκείνες μορφές των αγίων Αποστόλων των Εθνών Πέτρου και Παύλου των οποίων το παράδειγμα οφείλουμε να ακολουθούμε ως γνήσιοι χριστιανοί.

Μετά το πέρας του Αρχιερατικού Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος μετέβει στο Κοιμητήριο πλησίον του εορτάζοντος Ιερού Ναού όπου και τέλεσε Ιερό Τρισάγιο στον αείμνηστο Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου και τ. εφημέριο της Ενορίας Φρυνίου π. Ιωάννη Παρούση και σε άλλους κεκοιμημένους αδελφούς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων