25/08/2022 25/08/2022 Στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδος που φέρει το όνομα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, τελέσθηκε η Ενάτη Ώρα και στη συνέχεια ο Πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή του Αγίου, Εθνοϊερομάρτυρα και Ισαποστόλου Κοσμά του Αιτωλού. Το θείο λόγο κήρυξε στις 23 Αυγούστου ο  Αρχιμανδρίτης Σπυρίδων Μπούρης αναφερόμενος μεταξύ άλλων στις αρετές και το...
25 Αυγούστου, 2022 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2022 - 18:20

Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγ. Κοσμά του Αιτωλού στο ομώνυμο Μετόχι της Ι.Μ Φανερωμένης Λευκάδος (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγ. Κοσμά του Αιτωλού στο ομώνυμο Μετόχι της Ι.Μ Φανερωμένης Λευκάδος (ΦΩΤΟ)

Στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδος που φέρει το όνομα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, τελέσθηκε η Ενάτη Ώρα και στη συνέχεια ο Πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή του Αγίου, Εθνοϊερομάρτυρα και Ισαποστόλου Κοσμά του Αιτωλού.

Το θείο λόγο κήρυξε στις 23 Αυγούστου ο  Αρχιμανδρίτης Σπυρίδων Μπούρης αναφερόμενος μεταξύ άλλων στις αρετές και το πολύπλευρο ιεραποστολικό έργο του εορταζόμενου Αγίου της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ακολούθησε η λιτάνευση της ιεράς εικόνος του Αγίου γύρω από το Ναό και η ευλόγηση των άρτων, με την συμμετοχή κλήρου και  λαού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων