29/01/2019 29/01/2019 Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Ionian Blue Νικιάνας,το απόγευμα της Κυριακής, 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 6.00 μ.μ. ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Αρχικά, η κ. Θεοδώρα Μανωλίτση, μέλος του Συλλόγου καλωσόρισε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και στη συνέχεια ακολούθησε η ευλόγηση της πίτας από τον...
29 Ιανουαρίου, 2019 - 10:01

Πατρικές ευχές για τη νέα χρονιά από τον Μητρ.Λευκάδος

Διαδώστε:
Πατρικές ευχές για τη νέα χρονιά από τον Μητρ.Λευκάδος

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Ionian Blue Νικιάνας,το απόγευμα της Κυριακής, 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 6.00 μ.μ. ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Αρχικά, η κ. Θεοδώρα Μανωλίτση, μέλος του Συλλόγου καλωσόρισε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και στη συνέχεια ακολούθησε η ευλόγηση της πίτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδος κ. Θεόφιλο, πλαισιούμενο από κληρικούς , ο οποίος δεν παρέλειψε να δώσει τις δικές του πατρικές ευχές για τη νέα χρονιά σε όλα τα μέλη του Συλλόγου.

Στη συνέχεια, τον λόγο στην εκδήλωση πήρε ο Πρόεδρος, κ. Στέφανος Μανωλίτσης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου. Τις προσωπικές τους ευχές έδωσαν επίσης ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Σέρβος, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου κ. Μπουρδάρας και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Σπυρίδων Νίκας.

Τέλος, βραβεύθηκαν οι χορηγοί του αγώνα Lefkas Trail Run, αλλά και όσοι στηρίζουν τον Σύλλογο και τις δράσεις του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων