02/12/2021 03/12/2021 Εψάλη στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου το πρωί της Τετάρτης, 1 Δεκεμβρίου 2021, τηρουμένων των περιοριστικών μέτρων εξάπλωσης του Covid-19, η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου. Το Μυστήριο τέλεσε ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Μπούρης. Πριν το πέρας της...
02 Δεκεμβρίου, 2021 - 20:34
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2021 - 1:47

Πρωτομηνιάτικος Αγιασμός στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίου Ευτυχίου Λευκάδας

Διαδώστε:
Πρωτομηνιάτικος Αγιασμός στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίου Ευτυχίου Λευκάδας

Εψάλη στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου το πρωί της Τετάρτης, 1 Δεκεμβρίου 2021, τηρουμένων των περιοριστικών μέτρων εξάπλωσης του Covid-19, η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου.

Το Μυστήριο τέλεσε ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Μπούρης. Πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των κτητόρων του Ιερού Ναού Ευσταθίου και Ευτυχίου Λαλαφράγκου καθώς και ο Πρωτομηνιάτικος Αγιασμός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων