19/09/2019 19/09/2019 Το πρωί της Τρίτης, 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σμολένσκι και Δορογομπουζσκί κ. Ισίδωρος και ο Επίσκοπος Μπομπούϊσκ και Μπύχοβ κ. Σεραφείμ συνοδευόμενοι από τον Ιερομόναχο π. Δημήτριο και τον Πρεσβύτερο π. Λεόντιο. Τους Αγίους Αρχιερείς και την συνοδεία τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος κ....
19 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:00

Ρώσοι Επίσκοποι στον Μητρ. Λευκάδος

Διαδώστε:
Ρώσοι Επίσκοποι στον Μητρ. Λευκάδος

Το πρωί της Τρίτης, 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σμολένσκι και Δορογομπουζσκί κ. Ισίδωρος και ο Επίσκοπος Μπομπούϊσκ και Μπύχοβ κ. Σεραφείμ συνοδευόμενοι από τον Ιερομόναχο π. Δημήτριο και τον Πρεσβύτερο π. Λεόντιο.

Τους Αγίους Αρχιερείς και την συνοδεία τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος κ. Θεόφιλος στην Αίθουσα του Θρόνου ενώ στη συνέχεια τους ξενάγησε στους χώρους των Υπηρεσιών της Ιεράς Μητροπόλεώς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων