14/03/2020 14/03/2020 Στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Μοσχάτου εψάλη η Ακολουθία της Β’ Στάσης των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020. Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόσωπο της Παναγίας και τη θέση που κατέχει στην αγιογραφική και αγιοπατερική...
14 Μαρτίου, 2020 - 18:34
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2020 - 18:41

Στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Μοσχάτου ο Μητροπολίτης Λευκάδος

Διαδώστε:
Στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Μοσχάτου ο Μητροπολίτης Λευκάδος

Στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Μοσχάτου εψάλη η Ακολουθία της Β’ Στάσης των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόσωπο της Παναγίας και τη θέση που κατέχει στην αγιογραφική και αγιοπατερική Παράδοση της Εκκλησίας μας. Μετά το πέρας της Ακολουθίας ευχήθηκε στους ευσεβείς πιστούς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων