29/08/2020 29/08/2020 Τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής, 28 Αυγούστου 2020 και ώρα 10.30 π.μ. η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, στα πλαίσια της περιοδείας της στο νησί της Λευκάδας. Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε την κ. Μενδώνη και τη συνοδεία της στη...
29 Αυγούστου, 2020 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2020 - 20:12

Στον Μητροπολίτη Λευκάδος η υπουργός Πολιτισμού

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Λευκάδος η υπουργός Πολιτισμού

Τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής, 28 Αυγούστου 2020 και ώρα 10.30 π.μ. η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, στα πλαίσια της περιοδείας της στο νησί της Λευκάδας. Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε την κ. Μενδώνη και τη συνοδεία της στη αίθουσα του θρόνου του Επισκοπείου.

Την κ. Υπουργό συνόδευε ο Βουλευτής Λευκάδος κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδος κ. Ανδρέας Κτενάς και στενοί της συνεργάτες μεταξύ των οποίων η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλ/νίας και Λευκάδος κ. Ολυμπία Βικάτου η οποία και χειρίζεται τα έργα του Υπουργείου Πολιτισμού που εκτελούνται ή πρόκειται να ξεκινήσουν στην Λευκάδα καθώς και η δημοσιογράφος και ειδική σύμβουλος της Υπουργού κ. Άννα Παναγιωταρέα.

Η συνάντηση που διήρκησε περίπου μία ώρα και πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα είχε ως κύριο θέμα συζήτησης την πορεία των έργων αναστήλωσης και αποκατάστασης Ιερών Ναών και Ιερών Μονών της Λευκάδος. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόφιλος επεσήμανε στην κ. Υπουργό μεταξύ άλλων την καλή συνεργασία με τον επιτελείο του Υπουργείου Πολιτισμού και δεν παρέλειψε να την ευχαριστήσει για την προσωπική επικοινωνία αλλά και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της στα θρησκευτικά μνημεία της Λευκάδας προσφέροντας παραδοσιακά προϊόντα τόσο στην ίδια όσο και τα μέλη της συνοδείας της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων