25/02/2022 25/02/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδος και Ιθάκης ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδος κ. Κωνσταντίνος Μπατσίλας, το πρωί της Πέμπτης, 24 Φεβρουαρίου 2022. Τον κ. Μπατσίλα υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος κ. Θεόφιλος στην αίθουσα του θρόνου και στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν μεταξύ άλλων οι βάσεις για τη συνέχιση...
25 Φεβρουαρίου, 2022 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2022 - 20:28

Στον Μητροπολίτη Λευκάδος ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Α᾽Βάθμιας Εκπαίδευσης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Λευκάδος ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Α᾽Βάθμιας Εκπαίδευσης

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδος και Ιθάκης ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδος κ. Κωνσταντίνος Μπατσίλας, το πρωί της Πέμπτης, 24 Φεβρουαρίου 2022.

Τον κ. Μπατσίλα υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος κ. Θεόφιλος στην αίθουσα του θρόνου και στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν μεταξύ άλλων οι βάσεις για τη συνέχιση της μακροχρόνιας εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ της Ιεράς Μητρόπολης και της Α᾽ Βάθμιας Εκπαίδευσης της νήσου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων