18/05/2023 18/05/2023 Συνάξεις προσευχής υπέρ φωτισμού και ενισχύσεως των νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης, ιδίως όσων διαγωνίζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις. Εν όψει των πανελλαδικών εξετάσεων και της λήξης της σχολικής χρονιάς, η Ιερά Μητρόπολη προσκαλεί όλους τους μαθητές, ιδίως όσους πρόκειται να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους στις...
18 Μαΐου, 2023 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2023 - 21:21

Συνάξεις προσευχής των υποψηφίων στις Πανελλαδικές από την Ι.Μ Λευκάδος και Ιθάκης

Διαδώστε:
Συνάξεις προσευχής των υποψηφίων στις Πανελλαδικές από την Ι.Μ Λευκάδος και Ιθάκης

Συνάξεις προσευχής υπέρ φωτισμού και ενισχύσεως των νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης, ιδίως όσων διαγωνίζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Εν όψει των πανελλαδικών εξετάσεων και της λήξης της σχολικής χρονιάς, η Ιερά Μητρόπολη προσκαλεί όλους τους μαθητές, ιδίως όσους πρόκειται να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους στις ακόλουθες συνάξεις προσευχής:

  • Το βράδυ της ΠΕΜΠΤΗΣ 18 ΜΑΪΟΥ 2023 και ώρα 9.00 – 10.00 μ.μ. στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΘΕΟΤΟΚΟΥ στην Κεντρική Αγορά της ΛΕΥΚΑΔΟΣ.

 

  • Το βράδυ του ΣΑΒΒΑΤΟΥ 20 ΜΑΪΟΥ 2023 και ώρα 9.00 – 10.00 μ.μ. στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ στο ΝΥΔΡΙ.

 

Θα ψαλεί Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο υπέρ ενισχύσεως και φωτισμού των παιδιών. Των ιερών ακολουθιών θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης  κ. Θεόφιλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων