29/01/2020 29/01/2020 Tο πρωί της Κυριακής, 26ης Ιανουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος, πλαισιούμενος από κληρικούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τέλεσε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Ομονοίας Αθηνών την καθιερωμένη ετήσια Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τους αποδήμους Λευκαδίους και Ιθακησίους, που διαμένουν στο Λεκανοπέδιο της Αττικής. Το θείο λόγο κήρυξε ο Ευλαβέστατος Ιεροδιάκονος...
29 Ιανουαρίου, 2020 - 16:59
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2020 - 15:50

Θεία Λειτουργία για τους αποδήμους Λευκαδίους και Ιθακησίους της Αττικής

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία για τους αποδήμους Λευκαδίους και Ιθακησίους της Αττικής

Tο πρωί της Κυριακής, 26ης Ιανουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος, πλαισιούμενος από κληρικούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τέλεσε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Ομονοίας Αθηνών την καθιερωμένη ετήσια Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τους αποδήμους Λευκαδίους και Ιθακησίους, που διαμένουν στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Ευλαβέστατος Ιεροδιάκονος π. Χριστοφόρος Αραβανής αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην ευαγγελική περικοπή της ημέρας.

Μετά το πέρας της Αναστάσιμης Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και ώρα 11.30 π.μ., ο Σεβασμιώτατος μετέβει στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον» όπου κι ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 6.00 μ.μ. την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα του Πολιτιστικού Συλλόγου των απανταχού Ευγηριωτών «Η Αρετούσα¨ στην αίθουσα εκδηλώσεων του εν λόγω Συλλόγου στην Αργυρούπολη.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Λευκάδος κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Δήμαρχος Λευκάδος κ. Χαράλαμπος Καλός και ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λευκάδος κ. Σωτήριος Σκιαδαρέσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων