15/02/2022 15/02/2022 Τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού τελέσθηκε το πρωί της Δευτέρας, 14 Φεβρουαρίου 2022, στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου Λευκάδος Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου. Το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσε ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Μπούρης, ενώ το Ιερό Αναλόγιο διηκόνησαν...
15 Φεβρουαρίου, 2022 - 21:31
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2022 - 21:30

Θεία Λειτουργία και Αρχιερατικό Ιερό Μνημόσυνο στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσι του Αγίου Ευτυχίου

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία και Αρχιερατικό Ιερό Μνημόσυνο στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσι του Αγίου Ευτυχίου

Τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού τελέσθηκε το πρωί της Δευτέρας, 14 Φεβρουαρίου 2022, στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου Λευκάδος Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου.

Το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσε ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Μπούρης, ενώ το Ιερό Αναλόγιο διηκόνησαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Κοσμάς και ο ευλαβέστατος διάκονος π. Σεραφείμ Περγάρης.

Πριν το πέρας του Ιερού Μυστηρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης έψαλε το Ιερό Μνημόσυνο του κατά σάρκα πατρός του, Θεοδώρου Μανωλάτου, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως οκτώ ετών από την εκδημία του, καθώς και των δωρητών και ευεργετών του Ιερού Παρεκκλησίου.

Μετά το πέρας του Ιερού Μνημοσύνου, ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη μνήμη του μακαριστού πατρός του, Θεοδώρου, κι ευχήθηκε καλή μετάνοια με την ευκαιρία της εισόδου της Αγίας μας Εκκλησίας στην κατανυκτική περίοδο του Τριωδίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων