01/10/2022 01/10/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Επισκοπείο της Μητρόπολης Λευκάδος και Ιθάκης, το πρωί της Πέμπτης, 29 Σεπτεμβρίου 2022 ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδος κ. Νικόλαος Παπαθανασίου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Μητροπολίτη κ. Θεόφιλου και του κ. Παπαθανασίου τέθηκαν μεταξύ άλλων οι βάσεις για τη συνέχιση της μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως...
01 Οκτωβρίου, 2022 - 15:01
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2022 - 13:32

Τον Λευκάδος Θεόφιλο επισκέφθηκε ο προϊστάμενος Β᾽Βάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού

Διαδώστε:
Τον Λευκάδος Θεόφιλο επισκέφθηκε ο προϊστάμενος Β᾽Βάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Επισκοπείο της Μητρόπολης Λευκάδος και Ιθάκης, το πρωί της Πέμπτης, 29 Σεπτεμβρίου 2022 ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδος κ. Νικόλαος Παπαθανασίου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Μητροπολίτη κ. Θεόφιλου και του κ. Παπαθανασίου τέθηκαν μεταξύ άλλων οι βάσεις για τη συνέχιση της μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως και της Β᾽ Βάθμιας Εκπαίδευσης της νήσου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων