27/04/2022 27/04/2022 Τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού τελέσθηκε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, 25 Απριλίου, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Γεωργίου Σπαρτοχωρίου Μεγανησίου Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου. Κατά τη διάρκεια της Αναστάσιμης Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε εις αναγνώστη τον κ....
27 Απριλίου, 2022 - 10:20
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2022 - 10:21

Χειροθεσία Αναγνώστη από τον Μητροπολίτη Λευκάδος

Διαδώστε:
Χειροθεσία Αναγνώστη από τον Μητροπολίτη Λευκάδος

Τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού τελέσθηκε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, 25 Απριλίου, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Γεωργίου Σπαρτοχωρίου Μεγανησίου Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου.

Κατά τη διάρκεια της Αναστάσιμης Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε εις αναγνώστη τον κ. Απόστολο Πολίτη ο οποίος επί σειρά ετών διακονεί το ιερό αναλόγιο της Ενορίας Σπαρτοχωρίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αγίου Γεωργίου στα σοκάκια του χωριού, παρουσία του Δημάρχου Μεγανησίου κ. Παύλου Δάγλα και πλήθους ευλαβών προσκυνητών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων