22/10/2018 22/10/2018 Με κάθε ιεροπρέπεια και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών ετελέσθη την  Κυριακή 21/10/2018, το πρωί η αρχαία Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γυθείου. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, πλαισιωμένος από ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Ο Σεβ. κατά το κήρυγμα αναφέρθηκε στη...
22 Οκτωβρίου, 2018 - 11:38

Αρχαιοπρεπής Θ. Λειτουργία Αγ. Ιακώβου του Αδελφοθέου στο Γύθειο

Διαδώστε:
Αρχαιοπρεπής Θ. Λειτουργία Αγ. Ιακώβου του Αδελφοθέου στο Γύθειο

Με κάθε ιεροπρέπεια και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών ετελέσθη την  Κυριακή 21/10/2018, το πρωί η αρχαία Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γυθείου. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, πλαισιωμένος από ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Ο Σεβ. κατά το κήρυγμα αναφέρθηκε στη φράση ”Ὁ Κύριος ἐγγύς”, ζητώντας από τους πιστούς όπως οι πρώτοι χριστιανοί ήταν κοντά στο Χριστό, έτσι κι εμείς να αισθανόμαστε κοντά στον Κύριό μας για να έχουμε τη Χάρη Του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων