15/10/2018 15/10/2018 Οι Σεβ. Μητροπολίτες Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος καί Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Νίκα, παρέστησαν στη τελετή ανακήρυξης σε επίτιμου δημότη του Δήμου Καλαμάτας του Προέδρου της Γερμανικής Ομοσπονδίας κ. Frank-Walter Steinmeier, που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας προς τιμήν του, χθές το μεσημέρι στο Δημαρχείο Καλαμάτας. Τον Γερμανό Πρόεδρο συνόδευε...
15 Οκτωβρίου, 2018 - 11:42

Ι.Μ. Μάνης: Επίτιμος δημότης Καλαμάτας ο Γερμανός Πρόεδρος

Διαδώστε:
Ι.Μ. Μάνης: Επίτιμος δημότης Καλαμάτας ο Γερμανός Πρόεδρος

Οι Σεβ. Μητροπολίτες Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος καί Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Νίκα, παρέστησαν στη τελετή ανακήρυξης σε επίτιμου δημότη του Δήμου Καλαμάτας του Προέδρου της Γερμανικής Ομοσπονδίας κ. Frank-Walter Steinmeier, που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας προς τιμήν του, χθές το μεσημέρι στο Δημαρχείο Καλαμάτας.

Τον Γερμανό Πρόεδρο συνόδευε ο ομόλογος του Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Να τονιστεί ότι στην αξιόλογη προσφώνησή του πρός το Γερμανό Πρόεδρο ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας υπογράμμισε το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων, στη δε αντιφώνηση του ο κ. Steinmeier είπε ” Η ηθική καί ιστορική ευθύνη είναι δική μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων