29/10/2018 29/10/2018 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμήθηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης. Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου τελέστηκε η Επίσημη Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’, πλαισιωμένου από ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως μας, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών. Στη συνέχεια στο χώρο του Ηρώου της πόλης τελέστηκε από...
29 Οκτωβρίου, 2018 - 11:15

Η Ι.Μ. Μάνης πανηγυρίζει την εθνική επέτειο

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Μάνης πανηγυρίζει την εθνική επέτειο

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμήθηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης. Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου τελέστηκε η Επίσημη Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’, πλαισιωμένου από ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως μας, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Στη συνέχεια στο χώρο του Ηρώου της πόλης τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο το τρισάγιο, ενώ ακολούθησαν η κατάθεση στεφάνων από τις αρχές του τόπου και η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τη φιλόλογο του Ενιαίου Λυκείου Γυθείου κα Αποστολάκου.

Στην παραλιακή οδό της πόλης πραγματοποιήθηκε η παρέλαση μαθητών/τριων των σχολείων της πόλης, στρατιωτικού τμήματος από το 3ο Τάγμα ΚΕΕΜ και μηχανοκίνητου τμήματος της Π.Υ. Γυθείου.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου Γυθείου με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τους μαθητές/τριες των Δημοτικών σχολείων της πόλης.

Στον εορτασμό παρέστησαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Στρατηγάκος, ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γυθείου κ. Παυλίδης, η Διοικητής του 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ, αντισυνταγματάρχης κα Φραγκιάδου, ο αναπληρωτής Διοικητής του Α.Τ. Γυθείου, Αστυνόμος Α’ κ. Παναγιωταράκος, ο Λιμενάρχης Γυθείου, πλωτάρχης Λ.Σ. κ. Γιαννουράκος, ο Διοικητής της Π.Υ. Γυθείου επιπυραγός κ. Γραφάκος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Τζεφεράκος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων