29/11/2018 29/11/2018 Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου η Ιερά Παράκληση του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού, στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Υπαπαντής του Κυρίου, στο Επισκοπείο Μάνης, στο Γύθειο, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’. Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Παράκλησης είχαν τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο εκ του Ιερού λειψάνου...
29 Νοεμβρίου, 2018 - 13:54

Ιερά Παράκληση προς τον Αγ. Νεκτάριο στο Γύθειο

Διαδώστε:
Ιερά Παράκληση προς τον Αγ. Νεκτάριο στο Γύθειο

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου η Ιερά Παράκληση του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού, στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Υπαπαντής του Κυρίου, στο Επισκοπείο Μάνης, στο Γύθειο, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’.

Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Παράκλησης είχαν τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο εκ του Ιερού λειψάνου του Αγίου και το προσόψιο του Αγίου, τα οποία φυλάσσονται στην Ιερά Μητρόπολη μας. Τους ύμνους της Ακολουθίας έψαλλαν μαθητές/τριες των σεμιναρίων Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς, με χοράρχη – διδάσκαλο τον αρχιμ. Ιώβ Κουμούτση, προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου Γυθείου.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας ακολούθησε ομιλία του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου για τον βίο του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού, με προβολή διαφανειών.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων