15/01/2019 15/01/2019 Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, το πρωί, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γυθείου, η πρώτη για το 2019, γενική ιερατική σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης. Αρχικά τελέστηκε Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’, πλαισιωμένου από τον πρωτοσύγκελλο και το Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεώς  Αρχιμ. Συμεών Λαμπρινάκο και Αρχιμ....
15 Ιανουαρίου, 2019 - 19:52

Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε στην Ι.Μ. Μάνης

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε στην Ι.Μ. Μάνης

Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, το πρωί, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γυθείου, η πρώτη για το 2019, γενική ιερατική σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης. Αρχικά τελέστηκε Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’, πλαισιωμένου από τον πρωτοσύγκελλο και το Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεώς  Αρχιμ. Συμεών Λαμπρινάκο και Αρχιμ. Νήφων Καρολεμέα αντίστοιχα και τον διάκονο π. Χριστόδουλο Κρουστάλλη. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση περί λατρευτικών και διοικητικών θεμάτων. Τέλος, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος Γ’ ευλόγησε τη βασιλόπιτα της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ όλοι οι ιερείς, κατά την αποχώρησή τους από τον Ιερό Ναό, έλαβαν από τον Σεβασμιώτατο, ως ενθύμιο, ένα βιβλίο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων