25/11/2018 25/11/2018 Σήμερα, Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 το πρωί, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, ιερούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του χωριού Δροσοπηγή του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Πρό της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε με το οφφίκιο του Οικονόμου τον π. Ευάγγελο Γκούμα, ιερέα του χωριού, ενώ στη...
25 Νοεμβρίου, 2018 - 15:54

Ο Μητροπολίτης Μάνης στην Δροσοπηγή

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στην Δροσοπηγή

Σήμερα, Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 το πρωί, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, ιερούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του χωριού Δροσοπηγή του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Πρό της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε με το οφφίκιο του Οικονόμου τον π. Ευάγγελο Γκούμα, ιερέα του χωριού, ενώ στη συνέχεια τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού πρεσβυτέρου Δημητρίου Πρεζεράκου, ο οποίος για σειρά ετών διηκόνησε την εν λόγω ενορία αλλά και άλλες ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων