13/11/2018 13/11/2018 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις  αφού είχε  προσκληθεί τιμητικώς  από τον Σεβ. Μητροπολίτο Χίου, Ψαρών και Οινουσών κ. Μάρκο, μετέβη στην αγιοτόκο και ηρωοτόκο Χίο και  επι τη μνήμη των Αγίων Μαρτύτων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου και επι τη 106η επέτειο των Ελευθερίων της νήσου από τον τουρκικό ζυγό....
13 Νοεμβρίου, 2018 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2018 - 11:55

Ο Μητρ.Μάνης στη Χίο για τις Εορταστ.Εκδηλώσεις

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Μάνης στη Χίο για τις Εορταστ.Εκδηλώσεις

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις  αφού είχε  προσκληθεί τιμητικώς  από τον Σεβ. Μητροπολίτο Χίου, Ψαρών και Οινουσών κ. Μάρκο, μετέβη στην αγιοτόκο και ηρωοτόκο Χίο και  επι τη μνήμη των Αγίων Μαρτύτων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου και επι τη 106η επέτειο των Ελευθερίων της νήσου από τον τουρκικό ζυγό.

Συμμετείχε σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 συλλειτούργησε  με τον Σεβ. Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο,συγχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολίτων Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου ,και του Σεβ. Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφίας κ. Γαβριήλ.

Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος παρασημοφόρησε τους προσκεκλημένους του Αρχιερείς τον χρυσό Σταυρό του Αγίου Ισιδώρου, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Ακολούθησε η επίσημη δοξολογία για την επέτειο της απελευθέρωσης του νησιού, η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας, το τρισάγιο στο Ηρώον του νησιού και η μεγαλειώδης πολιτική και στρατιωτική παρέλαση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων