19/11/2018 19/11/2018 Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, τα μέλη του Μουσικού Ομίλου Γυθείου, επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’, στο Επισκοπείο Μάνης, στο Γύθειο, με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του την περασμένη Τρίτη.   Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε με μεγάλη χαρά τα μέλη του Ομίλου και τα ευχαρίστησε για τις εόρτιες ευχές τους. Ο Μητροπολίτης  είχε...
19 Νοεμβρίου, 2018 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2018 - 15:17

Ο Μουσικός Όμιλος Γυθείου στον Μητροπολίτη Μάνης

Διαδώστε:
Ο Μουσικός Όμιλος Γυθείου στον Μητροπολίτη Μάνης

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, τα μέλη του Μουσικού Ομίλου Γυθείου, επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’, στο Επισκοπείο Μάνης, στο Γύθειο, με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του την περασμένη Τρίτη.

 

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε με μεγάλη χαρά τα μέλη του Ομίλου και τα ευχαρίστησε για τις εόρτιες ευχές τους. Ο Μητροπολίτης  είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τα μέλη του Ομίλου για τις δράσεις του Μουσικού Ομίλου της πόλης, ενώ με τη σειρά τους οι χορωδοί αφιέρωσαν μερικά τραγούδια στον Σεβασμιώτατο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων