25/09/2018 11/10/2018 Τη νέα Διοικητή του 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ, που εδρεύει στην πόλη του Γυθείου, αντισυνταγματάρχη κα Φραγκιάδου Παναγιώτα, δέχθηκε το πρωί της Δευτέρας 24 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’. Ο Σεβασμιώτατος καλοσώρισε τη νέα Διοικητή του στρατοπέδου της πόλης και αφού τη συνεχάρη για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων,...
25 Σεπτεμβρίου, 2018 - 7:52
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:56

Συνάντηση Μητρ. Μάνης με την νέα Διοικητή του 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητρ. Μάνης με την νέα Διοικητή του 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ

Τη νέα Διοικητή του 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ, που εδρεύει στην πόλη του Γυθείου, αντισυνταγματάρχη κα Φραγκιάδου Παναγιώτα, δέχθηκε το πρωί της Δευτέρας 24 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’.


Ο Σεβασμιώτατος καλοσώρισε τη νέα Διοικητή του στρατοπέδου της πόλης και αφού τη συνεχάρη για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων, την ενημέρωσε για διάφορες δράσεις κοινής συνεργασίας.
Από την πλευρά της η κα Φραγκιάδου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή και τις ευχές και τον διαβεβαίωσε για τη συνέχιση της καλής συνεργασίας που υπάρχει έως τώρα.
Ο κ. Χρυσόστομος προσέφερε στην καν Φραγκιάδου ως ενθύμιο μια Αγία Γραφή.


Στη συνέχεια ο Σεβ. δέχθηκε την οικογένεια Ευθυμίου και Μαρίας Κατέρη, ομογενείς στην Ν. Υόρκη Αμερικής και είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τους Μανιάτες ομογενείς στις Η.Π.Α.
Ο Σεβ. χάρηκε για την πρόοδο σε όλα τα επίπεδα των αποδήμων Ελλήνων καί ευχήθηκε να έχουν κάθε ευλογία του Θεού και να τιμούν πάντα την μάνα πατρίδα, όπως και το πράττουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων