18/10/2018 18/10/2018 Το απόγευμα της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου 2018, στο παρεκκλήσιο του Επισκοπείου Μάνης, στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Κυρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη φετινή σύναξη των Κατηχητών/τριων της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης, με αφορμή την έναρξη του νέου κατηχητικού έτους 2018-2019. Ο Σεβασμιώτατος κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανέπτυξε προς τους κατηχητές ομιλία με θέμα ”πως θα μιλήσουμε στα...
18 Οκτωβρίου, 2018 - 9:25

Σύναξη κατηχητών στην Ι.Μ. Μάνης

Διαδώστε:
Σύναξη κατηχητών στην Ι.Μ. Μάνης

Το απόγευμα της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου 2018, στο παρεκκλήσιο του Επισκοπείου Μάνης, στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Κυρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη φετινή σύναξη των Κατηχητών/τριων της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης, με αφορμή την έναρξη του νέου κατηχητικού έτους 2018-2019.

Ο Σεβασμιώτατος κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανέπτυξε προς τους κατηχητές ομιλία με θέμα ”πως θα μιλήσουμε στα παιδιά για το Χριστό”, ενώ στο τέλος αντηλλάγησαν απόψεις.

Μετά το πέρας της ομιλίας του, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος Γ’ επέδωσε τα διοριστήρια έγγραφα στους κατηχητές της Ιεράς Μητροπόλεως μας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων