11/01/2019 11/01/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Μάνης διοργανώνει Μαθητικό Διαγωνισμό Έκθεσης με θέμα: “Τι σου κάνει εντύπωση από την ζωή των Τριών Ιεραρχών;”. Ο Διαγωνισμός αφορά μαθητές/τριες Γυμνασίου και Λυκείου. Η έκθεση πρέπει να είναι μέχρι 500 λέξεις καθαρά γραμμένες και ο Διαγωνισμός λήγει στις 30 Ιανουαρίου 2019. Ή έκθεση θα παραδοθεί στον Θεολόγο καθηγητή του Σχολείου. Ειδική...
11 Ιανουαρίου, 2019 - 12:07

“Τι σου κάνει εντύπωση από την ζωή των Τριών Ιεραρχών;”

Διαδώστε:
“Τι σου κάνει εντύπωση από την ζωή των Τριών Ιεραρχών;”

Η Ιερά Μητρόπολη Μάνης διοργανώνει Μαθητικό Διαγωνισμό Έκθεσης με θέμα: “Τι σου κάνει εντύπωση από την ζωή των Τριών Ιεραρχών;”.

Ο Διαγωνισμός αφορά μαθητές/τριες Γυμνασίου και Λυκείου. Η έκθεση πρέπει να είναι μέχρι 500 λέξεις καθαρά γραμμένες και ο Διαγωνισμός λήγει στις 30 Ιανουαρίου 2019. Ή έκθεση θα παραδοθεί στον Θεολόγο καθηγητή του Σχολείου.

Ειδική επιτροπή την οποία θα απαρτίζουν μέλη της Ιεράς Μητροπόλεως και τα των σχολικών κοινοτήτων θα εξετάσει τις εκθέσεις και θα δημοσιοποιήσει  τα αποτελέσματα.

Θα δοθούν 2 βραβεία (Γυμνάσιο – Λύκειο) στην γιορτή της Υπαπαντής.

1ον Βραβείο: 1 tablet

2ον Βραβείο: 1 Λεξικό (Αγγλικό)

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2733022214 (εσωτ. 3, κ. Κυριάκος Δερδελάκος).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων