15/10/2018 15/10/2018 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Μάλτας Μεσσηνίας. Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, πλαισιωμένος απο ιερείς της περιοχής. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημερινή Ευαγγελική περικοπή, της παραβολής του καλού σπορέως. Πρό της απολύσεως της...
15 Οκτωβρίου, 2018 - 11:45

Χειροτονία Οικονόμου από τον Μητρ. Μάνης

Διαδώστε:
Χειροτονία Οικονόμου από τον Μητρ. Μάνης

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Μάλτας Μεσσηνίας. Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, πλαισιωμένος απο ιερείς της περιοχής. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημερινή Ευαγγελική περικοπή, της παραβολής του καλού σπορέως. Πρό της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας ο Σεβ. χειροθέτησε με το οφφίκιο του οικονόμου τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Ευάγγελο Κακούρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων