17/12/2018 17/12/2018 Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Γυθείου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου 2018, η Χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’. Σε μια χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα γεμάτη τραγούδια, ύμνους και ποιήματα τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων της Μητροπόλεώς ...
17 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:58
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2018 - 12:02

Χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών Σχολείων Μάνης

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών Σχολείων Μάνης

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Γυθείου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου 2018, η Χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’.

Σε μια χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα γεμάτη τραγούδια, ύμνους και ποιήματα τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων της Μητροπόλεώς  υπό την καθοδήγηση των κατηχητών τους κατάφεραν να μας ταξιδέψουν στα γεγονότα των ημερών. Στη γιορτή συμμετείχε και η χορωδία των κυριών των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής της Ιεράς Μητροπόλεώς Μάνης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο ιεροδιάκονος π. Χριστόδουλος Κρουστάλλης, υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Μητροπόλεώς, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, κλείνοντας την εκδήλωση μίλησε προς τους παρισταμένους αναλύοντας την εικόνα της Γεννήσεως του Χριστού. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος.

Πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης, τίμησε για την πολυετή εθελοντική διακονία της στο κατηχητικό έργο της Μητροπόλεώς την κυρία Κερασία Παπαθανασίου.

Το παρόν έδωσαν ο ιερός κλήρος της Ιεράς Μητροπόλεώς , ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος, η Διοικητής του 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ, Αντισυνταγματάρχης κα Φραγκιάδου, ο Διοικητής της Π.Υ. Γυθείου, Επιπυραγός κ. Γραφάκος, ο Διοικητής του Α.Τ. Αρεόπολης κ. Βασιλάκος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων