23/08/2021 23/08/2021 Τον Αγιασμό σε Οδοντιατρική Κλινική στο Γύθειο και μάλιστα ένεκα της παρουσίας πολλών προσκεκλημένων ο Αγιασμός έγινε εκτός της Κλινικής, αγιάζοντας στη συνέχεια όλα τα οδοντιατρεία, τέλεσε ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος. Μιλώντας στον κόσμο ο Σεβασμιώτατος τόνισε τη σημασία και ανάγκη της ευλογίας του Θεού στα επιστημονικά έργα μας και στην άσκηση του λειτουργήματος...
23 Αυγούστου, 2021 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2021 - 14:52

Αγιασμός σε οδοντιατρική κλινική στο Γύθειο

Διαδώστε:
Αγιασμός σε οδοντιατρική κλινική στο Γύθειο

Τον Αγιασμό σε Οδοντιατρική Κλινική στο Γύθειο και μάλιστα ένεκα της παρουσίας πολλών προσκεκλημένων ο Αγιασμός έγινε εκτός της Κλινικής, αγιάζοντας στη συνέχεια όλα τα οδοντιατρεία, τέλεσε ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος.

Μιλώντας στον κόσμο ο Σεβασμιώτατος τόνισε τη σημασία και ανάγκη της ευλογίας του Θεού στα επιστημονικά έργα μας και στην άσκηση του λειτουργήματος και μάλιστα πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για το αγαθό της υγείας του σώματος.

Η Οδοντιατρική αυτή Κλινική ανήκει στον οδοντίατρο κ. Γιάννη Λεβετζώνη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων