28/09/2019 28/09/2019 Με την ευκαιρία της ημέρας αθλητισμού ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη χθες στους αθλητικούς χώρους του Ομίλου «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ», στη Στούπα Δυτικής Μάνης και τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη όλων των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Ομίλου. Μετά την εναρκτήρια εισήγηση του Προέδρου κ. Χουχούμη, ο Σεβασμιώτατος μίλησε απλά στα παιδιά...
28 Σεπτεμβρίου, 2019 - 20:47
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2019 - 20:36

Αγιασμός στον Αθλητικό και Πολιτιστικό Όμιλο Μάνης «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ»

Διαδώστε:
Αγιασμός στον Αθλητικό και Πολιτιστικό Όμιλο Μάνης «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ»

Με την ευκαιρία της ημέρας αθλητισμού ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη χθες στους αθλητικούς χώρους του Ομίλου «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ», στη Στούπα Δυτικής Μάνης και τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη όλων των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Ομίλου.

Μετά την εναρκτήρια εισήγηση του Προέδρου κ. Χουχούμη, ο Σεβασμιώτατος μίλησε απλά στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Στούπας με το παραστατικό παράδειγμα του κόρακος και του αετού. Παρομοίασε ως κόρακες: το αλκοόλ, το κάπνισμα, την βλασφημία, τα ναρκωτικά και την παχυσαρκία. Και ως αετούς: την γυμναστική, το διάβασμα, την τιμή στους γονείς, τον εκκλησιασμό της Κυριακής και τον αλληλοσεβασμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων