11/09/2021 11/09/2021 Στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, κατέφθασαν ως «έλαιον αγαλλιάσεως»  δύο (2) τόνοι λάδι από έναν ανώνυμο πιστό χριστιανό κάτοικο Πελοποννήσου για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας. Είναι γεγονός, ότι χιλιάδες στρέμματα ελαιόδενδρα, η κύρια πηγή της ζωής στη Μάνη για εκατοντάδες οικογένειες, κατεστράφησαν ολοσχερώς από την συμφορά της πρόσφατης πυρκαγιάς και κατά τους ειδικούς...
11 Σεπτεμβρίου, 2021 - 16:01
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2021 - 16:02

Ανώνυμη δωρεά για τους πυρόπληκτους στη Μάνη

Διαδώστε:
Ανώνυμη δωρεά για τους πυρόπληκτους στη Μάνη

Στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, κατέφθασαν ως «έλαιον αγαλλιάσεως»  δύο (2) τόνοι λάδι από έναν ανώνυμο πιστό χριστιανό κάτοικο Πελοποννήσου για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

Είναι γεγονός, ότι χιλιάδες στρέμματα ελαιόδενδρα, η κύρια πηγή της ζωής στη Μάνη για εκατοντάδες οικογένειες, κατεστράφησαν ολοσχερώς από την συμφορά της πρόσφατης πυρκαγιάς και κατά τους ειδικούς πρέπει να παρέλθουν αρκετά έτη για να υπάρξει και πάλι ελαιοπαραγωγή.

Πράγματι αυτή η προσφορά αποτελεί μία μεγάλη ανακούφιση για τις οικογένειες των ψελαιοπαραγωγών και σημαντική ενίσχυσή τους. Ο Σεβασμιώτατος ψ ευχαρίστησε θερμά τον πιστό αυτό χριστιανό, για την ευγενική αυτή πρωτοβουλία του και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αδελφός υπ’ αδελφού βοηθούμενος, ως πόλις οχυρά και υψηλή».

Είναι γεγονός, ότι ο πιστός αυτός επιθυμεί την εφαρμογή στην πράξη του λόγου του Χριστού «μη γνώτω η αριστερά σου τι ποιεί η δεξιά σου».

Ήδη η συσταθείσα Ειδική Επιτροπή συμπαραστάσεως προς τους πυρόπληκτους ανέλαβε το έργο και διακόνημα της διανομής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων