31/05/2021 31/05/2021 Στον παραδοσιακό πετρόκτιστο χωριό Άνω Ρίγκλια της Δυτ. Μάνης μετέβη την Κυριακή της Σμαρείτιδος ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη, όπου στον μεταβυζαντινό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τέλεσε την Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο. Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του τελευταίου αυτοκράτορα...
31 Μαΐου, 2021 - 10:42
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2021 - 10:43

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στα Άνω Ρίγκλια

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στα Άνω Ρίγκλια

Στον παραδοσιακό πετρόκτιστο χωριό Άνω Ρίγκλια της Δυτ. Μάνης μετέβη την Κυριακή της Σμαρείτιδος ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη, όπου στον μεταβυζαντινό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τέλεσε την Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο.

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των συν αυτώ πεσόντων κατά την τραγική ημέρα της άλωσης (29/5/1453) της Βασιλίδος των πόλεων, της Κωνσταντινούπολης.

Την όλη επιμέλεια της λατρευτικής συνάξεως είχε αναλάβει ο ακάματος εφημέριος π. Ειρηναίος Παπαμάρκου, συλλειτούργησε δε και ο π. Παναγιώτης Λούτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων