11/12/2019 11/12/2019 Φιλανθρωπική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στις Αιγιές Γυθείου, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Ι.Μητρόπολης Μάνης. Στην εκδήλωση θα εκφωνήσει ομιλία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος ο Γ’, με κεντρικό θέμα ”Η μεγάλη αρετή της αγάπης”. Η βραδιά θα συμπεριλάβει και μουσικό πρόγραμμα από το Μουσικό Εργαστήρι Γυθείου και...
11 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:38
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2019 - 14:23

Εκδήλωση της Ι.Μητρόπολης Μάνης με σκοπό την ίδρυση κοινωνικού παντοπωλείου

Διαδώστε:
Εκδήλωση της Ι.Μητρόπολης Μάνης με σκοπό την ίδρυση κοινωνικού παντοπωλείου

Φιλανθρωπική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στις Αιγιές Γυθείου, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Ι.Μητρόπολης Μάνης. Στην εκδήλωση θα εκφωνήσει ομιλία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος ο Γ’, με κεντρικό θέμα ”Η μεγάλη αρετή της αγάπης”.
Η βραδιά θα συμπεριλάβει και μουσικό πρόγραμμα από το Μουσικό Εργαστήρι Γυθείου και το Βυζαντινό Μουσικό Σχήμα ”Μελωδοί”.
Η τιμή εισόδου θα είναι 5 ευρώ και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ίδρυση του ”Κοινωνικού Παντοπωλείου” της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων