22/01/2021 22/01/2021 Χθές, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ εξ Αθηνών, προσήλθε στο Γύθειο και πραγματοποίησε το εμβόλιο κατά του COVID-19 στο Γηροκομείο της Ι.Μητροπόλεώς Μάνης «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ», στους εκεί διαμένοντες ηλικιωμένους συνανθρώπους μας και στο προσωπικό. Ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος Γ’ υπεδέχθη μετά του Πρωτοσυγκέλλου π. Συμεών Λαμπρινάκου, το εν λόγω κλιμάκιο. Τους μίλησε...
22 Ιανουαρίου, 2021 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2021 - 16:33

Εμβολιασμός στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Μητροπόλεως Μάνης

Διαδώστε:
Εμβολιασμός στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Μητροπόλεως Μάνης

Χθές, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ εξ Αθηνών, προσήλθε στο Γύθειο και πραγματοποίησε το εμβόλιο κατά του COVID-19 στο Γηροκομείο της Ι.Μητροπόλεώς Μάνης «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ», στους εκεί διαμένοντες ηλικιωμένους συνανθρώπους μας και στο προσωπικό.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος Γ’ υπεδέχθη μετά του Πρωτοσυγκέλλου π. Συμεών Λαμπρινάκου, το εν λόγω κλιμάκιο. Τους μίλησε πατρικά, τους ευχαρίστησε, ευλόγησε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Επίσης, παρέστη και ο Δ/ντης του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης κ. Ανάργυρος Μαριόλης, μέλος της Επιτροπής του ΕΟΔΥ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων