17/07/2021 17/07/2021 Η ένδοξος Μεγαλομάρτυς Αγία Μαρίνα εορτάστηκε στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Στρατοπέδου «ΤΧΗ (ΠΖ) Παναγιώτη Μαντούβαλου» στο Γύθειο με την δέουσα εκκλησιαστική, στρατιωτική και υγιειονομική τάξη. Το απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουλίου 2021, τον Πανηγυρικό Εσπερινό ετέλεσε ο αρχιμ. π. Συμεών Λαμπρινάκος, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης και την κυριώνυμο ημέρα, το Σάββατο 17/7 τέλεσε...
17 Ιουλίου, 2021 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2021 - 13:46

Εορτάστηκε η Αγία Μαρίνα στο Στρατόπεδο Γυθείου

Διαδώστε:
Εορτάστηκε η Αγία Μαρίνα στο Στρατόπεδο Γυθείου

Η ένδοξος Μεγαλομάρτυς Αγία Μαρίνα εορτάστηκε στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Στρατοπέδου «ΤΧΗ (ΠΖ) Παναγιώτη Μαντούβαλου» στο Γύθειο με την δέουσα εκκλησιαστική, στρατιωτική και υγιειονομική τάξη.

Το απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουλίου 2021, τον Πανηγυρικό Εσπερινό ετέλεσε ο αρχιμ. π. Συμεών Λαμπρινάκος, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης και την κυριώνυμο ημέρα, το Σάββατο 17/7 τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, ο οποίος και στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στη δύναμη της πίστεως η οποία νικά το κακό, όπως κατόρθωσε τούτο και η Αγία Μαρίνα.

Παρέστησαν ο Ανώτατος Στρατιωτικός Διοικητής Φρουράς Λακωνίας – Διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού και Μεταφορών (ΚΕΕΜ), Ταξίαρχος κ. Πολίτης, η Διοικήτρια του 2ου Τάγματος ΚΕΕΜ, Συνταγματάρχης κα Φραγκιάδου, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες που υπηρετούν στο 2ο Τάγμα και πλήθος ευσεβών χριστιανών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων