16/08/2022 16/08/2022 Στον εκεί Ιερό Ναό της Παναγίας στην γραφική και πέτρινη, με τα μεγάλα πλατάνια, τις πηγές και την καταπληκτική θέα, Άνω Βέργα Αβίας Δυτικής Μάνης, σε υψόμετρο 1000 μέτρων, στην πρώτη κορυφή του Ταϋγέτου, πάνω από την Καλαμάτα, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (15 Αυγ....
16 Αυγούστου, 2022 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2022 - 12:30

Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άνω Βέργα

Διαδώστε:
Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άνω Βέργα

Στον εκεί Ιερό Ναό της Παναγίας στην γραφική και πέτρινη, με τα μεγάλα πλατάνια, τις πηγές και την καταπληκτική θέα, Άνω Βέργα Αβίας Δυτικής Μάνης, σε υψόμετρο 1000 μέτρων, στην πρώτη κορυφή του Ταϋγέτου, πάνω από την Καλαμάτα, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (15 Αυγ. 2022) και τέλεσε την Θεία Λειτουργία.

Αντί θείου κηρύγματος ανεγνώσθη υπό του Γεν. Αρχιερατικού Επιτρόπου πρωτ. π. Θεοδώρου Κοζομπόλη το Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου για την εορτή.

Διενεμήθη δε σ’ όλους τους προσκυνητές από μια εικόνα της Παναγίας.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων