25/09/2019 25/09/2019 Την Κυριακή  22 Σεπτεμβρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος δέχθηκε την επίσκεψη από την Αθήνα του κ. Ιωάννη Γιανναράκου, ανωτ. Τραπεζικού, μετά της συζύγου του και της θυγατρός του, έλκοντος την καταγωγήν από την Μάνη. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Ο αποκλειστικός σκοπός της επισκέψεως αυτής ήταν να λάβουν την πατρική...
25 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2019 - 12:17

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης

Διαδώστε:
Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης

Την Κυριακή  22 Σεπτεμβρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος δέχθηκε την επίσκεψη από την Αθήνα του κ. Ιωάννη Γιανναράκου, ανωτ. Τραπεζικού, μετά της συζύγου του και της θυγατρός του, έλκοντος την καταγωγήν από την Μάνη.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Ο αποκλειστικός σκοπός της επισκέψεως αυτής ήταν να λάβουν την πατρική ευχή του και να ενημερώσουν τον Σεβ. για την επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις και εισόδου στην Νομική Σχολή Αθηνών του νέου υιού τους και την όλη πρόοδο σπουδών της θυγατρός τους στην Κτηνιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Ο Σεβασμιώτατος, τους δέχθηκε με πολλή χαρά και δόθηκε η ευκαιρία μια καλής συζήτησης πάνω σε ζητήματα χριστιανικής διαπαιδαγώγησης και προόδου των επιστημών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων