25/10/2021 25/10/2021 Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Μάνης για την κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος για 2η ημέρα στον Ευαγγελισμό λόγω κορωνοϊού. Το δελτίο αναφέρει πως η κατάσταση και η βελτίωση της υγείας του είναι σταθερή. Διαβάστε το ολόκληρο: «Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος Γ’, εκτελώντας τα ποιμαντικά του...
25 Οκτωβρίου, 2021 - 13:54
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2021 - 13:56

H Mητρόπολη Μάνης για την κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου

Διαδώστε:
H Mητρόπολη Μάνης για την κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Μάνης για την κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος για 2η ημέρα στον Ευαγγελισμό λόγω κορωνοϊού.

Το δελτίο αναφέρει πως η κατάσταση και η βελτίωση της υγείας του είναι σταθερή.

Διαβάστε το ολόκληρο:

«Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος Γ’, εκτελώντας τα ποιμαντικά του καθήκοντα, προσβλήθηκε από τον Covid-19. Για θεραπευτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» της Αθήνας.

Η κατάσταση και η βελτίωση της υγείας του είναι σταθερή.

Η σκέψη και η προσευχή του αγκαλιάζουν διαρκώς την αγαπημένη του επαρχία της Μάνης και τον λαό της.

Παρακαλούμε το ευσεβές ποίμνιο να συνεχίσει να προσεύχεται για τους ασθενείς του κορωνοιού και να συμπεριλάβει στις θερμές προσευχές και τον ταπεινό Επίσκοπο της Μάνης.
Με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου της Γιάτρισσας και με πνεύμα μετάνοιας και ενότητας, δίνουμε τον κοινό αγώνα κατά της πανδημίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων