15/09/2020 15/09/2020 Με ιερότητα και κατάνυξη εορτάστηκε η εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης, χθες, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ ιερούργησε στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Γυθείου, πλαισιούμενος από τον προιστάμενο του Ναού π. Ηλία Μανιατάκο και τον αρχιδιάκονο της Μητροπόλεώς μας π. Χριστόδουλο Κρουστάλη,...
15 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:54
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2020 - 14:59

Η εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Μάνη

Διαδώστε:
Η εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Μάνη

Με ιερότητα και κατάνυξη εορτάστηκε η εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης, χθες, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ ιερούργησε στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Γυθείου, πλαισιούμενος από τον προιστάμενο του Ναού π. Ηλία Μανιατάκο και τον αρχιδιάκονο της Μητροπόλεώς μας π. Χριστόδουλο Κρουστάλη, με τη συμμετοχή πλήθους ευσεβών χριστιανών, μεταξύ αυτών και ο εορτάζων Βουλευτής Λακωνίας κ. Σταύρος Αραχωβίτης.

Κατά την διάρκεια του Κοινωνικού ανεγνώσθη το μήνυμα του Σεβ. Ποιμενάρχου μας διά την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. . (Πατήστε εδώ)

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος διένειμε άνθη και κλώνους βασιλικού σε όλους τους πιστούς προς ευλογία.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων