17/12/2020 17/12/2020 Με την ευκαιρία της σημερινής εορτής των Τριών Παίδων, Ανανίου, Αζαρίου και Μισαήλ, προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, μετέβη στην έδρα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου και τέλεσε την Ιερά Ακολουθία της Αρτοκλασίας, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, παρουσία του Διοικητού της Υπηρεσίας, Αντιπυράρχου κ. Κων. Γραφάκου, αξιωματικών και λοιπού προσωπικού....
17 Δεκεμβρίου, 2020 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2020 - 20:38

Η εορτή των Αγίων προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος στο Γύθειο

Διαδώστε:
Η εορτή των Αγίων προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος στο Γύθειο

Με την ευκαιρία της σημερινής εορτής των Τριών Παίδων, Ανανίου, Αζαρίου και Μισαήλ, προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, μετέβη στην έδρα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου και τέλεσε την Ιερά Ακολουθία της Αρτοκλασίας, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, παρουσία του Διοικητού της Υπηρεσίας, Αντιπυράρχου κ. Κων. Γραφάκου, αξιωματικών και λοιπού προσωπικού.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους υπηρετούντας στην Υπηρεσία υγεία και δύναμη στο έργο τους και τους προσέφερε ως χριστουγεννιάτικο δώρο χριστιανικά βιβλία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων