24/04/2023 24/04/2023 Με τη δέουσα ιεροπρέπεια εορτάστηκε ο μεγαλομάρτυς Άγιος Γεώργιος, ο Τροπαιοφόρος στον φερώνυμο Μητροπολιτικό Ναό του Γυθείου. Στον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε και στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’. Το κήρυγμα διηκόνησε ο βιολόγος-ιερέας π. Κωνσταντίνος Μαυρικάκης το εσπέρας, την δε πρωΐαν ο Σεβασμιώτατος, ενώ από το αναλόγιο έψαλαν οι ιεροψάλτες...
24 Απριλίου, 2023 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2023 - 17:08

Η εορτή του Αγίου Γεωργίου στο Γύθειο

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Γεωργίου στο Γύθειο

Με τη δέουσα ιεροπρέπεια εορτάστηκε ο μεγαλομάρτυς Άγιος Γεώργιος, ο Τροπαιοφόρος στον φερώνυμο Μητροπολιτικό Ναό του Γυθείου. Στον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε και στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’.

Το κήρυγμα διηκόνησε ο βιολόγος-ιερέας π. Κωνσταντίνος Μαυρικάκης το εσπέρας, την δε πρωΐαν ο Σεβασμιώτατος, ενώ από το αναλόγιο έψαλαν οι ιεροψάλτες Νικόλαος Ταπραντζής και Ανάργυρος Δερδελάκος.
Η Ιερά Εικόνα του Αγίου Γεωργίου συνοδεία φιλαρμονικής του Δήμου Αν. Μάνης λιτανεύθηκε στη πλατεία της πόλεως.
Πολλοί πιστοί και από διάφορους άλλους τόπους κατέκλυσαν προσκυνηματικώς τον ναό.
Παρέστησαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αν. Μάνης κα Λυροφώνη, οι Αντιδήμαρχοι Αν. Μάνης κ.κ. Δρακουλάκου και Καπασούρης-Σεψάκος και ο Διοικητής του Α.Τ. Γυθείου, Αστυνόμος Β’ κ. Βασιλάκος.
Η εορτή του Αγ. Γεωργίου στο Γύθειο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων