10/11/2022 09/11/2022 Κατόπιν πρόσκλησης και κανονικής αδείας του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, μετέβη στην κωμόπολη Βλαχιώτης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία με αφορμή την εορτή του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού. Ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος συμπαραστάθηκε από πλειάδα ιερέων και κήρυξε τον θείο...
10 Νοεμβρίου, 2022 - 9:25
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2022 - 17:05

Η εορτή του Αγίου Νεκταρίου στο Βλαχιώτη Λακωνίας

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Νεκταρίου στο Βλαχιώτη Λακωνίας

Κατόπιν πρόσκλησης και κανονικής αδείας του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, μετέβη στην κωμόπολη Βλαχιώτης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία με αφορμή την εορτή του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος συμπαραστάθηκε από πλειάδα ιερέων και κήρυξε τον θείο λόγο αναφερόμενος στις αρετές του Αγίου.

Την όλη τάξη στο Ναό είχε επιμεληθεί κατ’ άριστο τρόπο ο εφημέριός του π. Βασίλειος Καπερώνης, ενώ στο αναλόγιο έψαλε χορός ιεροψαλτών, υπό τη χοραρχία του πρωτοψάλτη κ. Νικολάου Ταπραντζή.

Παρέστη ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Βέρδος, τα σχολεία της περιοχής και πλήθος κόσμου.

 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων