09/04/2024 10/04/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ δέχθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 στο Επισκοπείο το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων, το οποίο διοργάνωσε διάφορες εκδηλώσεις με τίτλο «Στο δρόμο για το Ραμοβούνι». Ειδικότερα συνεδρίασε εφέτος στη Σπάρτη, πραγματοποίησε επετειακές εκδηλώσεις για την γενέθλια ημέρα του Θ. Κολοκοτρώνη στο Ραμοβούνι Μεσσηνίας και...
09 Απριλίου, 2024 - 18:33
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2024 - 1:02

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων στον Μητροπολίτη Μάνης

Διαδώστε:
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων στον Μητροπολίτη Μάνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ δέχθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 στο Επισκοπείο το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων, το οποίο διοργάνωσε διάφορες εκδηλώσεις με τίτλο «Στο δρόμο για το Ραμοβούνι».

Ειδικότερα συνεδρίασε εφέτος στη Σπάρτη, πραγματοποίησε επετειακές εκδηλώσεις για την γενέθλια ημέρα του Θ. Κολοκοτρώνη στο Ραμοβούνι Μεσσηνίας και τέλεσε Τρισάγιο στο Σκουτάρι Μάνης για τον ήρωα Σωτ. Σταυριανάκο, μια σεμνή αναφορά στη θλιβερή επέτειο των 50 χρόνων από την Τουρκική εισβολή στη Κύπρο.

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο και είχε μια εξαιρετική συζήτηση για θέματα ιστορίας της Πελοποννήσου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων