23/04/2022 23/04/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, μετέβη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κάμπου Αβίας της Δυτικής Μάνης και τέλεσε την Ιερά Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η περιφορά του Επιταφίου μέσα στην όμορφη φύση της κωμόπολης του Κάμπου, όπου μαθητές και μαθήτριες του ιστορικού εκεί Γυμνασίου...
23 Απριλίου, 2022 - 17:58
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2022 - 18:14

Η περιφορά του Επιταφίου στον Κάμπο Αβίας Μάνης

Διαδώστε:
Η περιφορά του Επιταφίου στον Κάμπο Αβίας Μάνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, μετέβη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κάμπου Αβίας της Δυτικής Μάνης και τέλεσε την Ιερά Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η περιφορά του Επιταφίου μέσα στην όμορφη φύση της κωμόπολης του Κάμπου, όπου μαθητές και μαθήτριες του ιστορικού εκεί Γυμνασίου με πολλή ευλάβεια συμμετείχαν στην ιερή λιτανεία και με την προτροπή του Σεβασμιωτάτου, όλοι οι πιστοί έψαλαν με πολλή συγκίνηση τα θρηνητικά Εγκώμια.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων