26/12/2020 26/12/2020 Η Μεγάλη Δεσποτική εορτή, της κατά Σάρκα Γεννήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης, την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, στον Μητροπολιτικό Ιερό...
26 Δεκεμβρίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2020 - 22:58

Κατανυκτικά Χριστούγεννα στο Γύθειο

Διαδώστε:
Κατανυκτικά Χριστούγεννα στο Γύθειο

Η Μεγάλη Δεσποτική εορτή, της κατά Σάρκα Γεννήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης, την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου, πλαισιούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό της Μητροπόλεως και προϊστάμενο του Ναού, αρχιμ. π. Νήφωνα Καρολεμέα, τον πρωτοπρ. π. Βασίλειο Παπαδάκο και τον αρχιδιάκονο της Μητροπόλεως π. Χριστόδουλο Κρουστάλλη. Στο αναλόγιο τους ύμνους έψαλε ο πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού κ. Παναγιώτης Τζανάκος.

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Σεβ. Ποιμενάρχου, ανέγνωσε ο προϊστάμενος του Ναού π. Νήφων Καρολεμέας. (Πατήστε εδώ)

Για πλήρες φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων