20/07/2021 20/07/2021 Στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Μικρής Μαντίνειας Αβίας χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος μεταξύ των άλλων είπε: «Ο Προφήτης Ηλίας καταγγέλει την ειδωλολατρία και φανερώνει μεγάλη πίστη στον αληθινό Θεό. Κηρύττει την αποκλειστική και ακλόνητη πίστη. Έτσι και μείς οφείλουμε να γίνουμε άνθρωποι της πίστεως....
20 Ιουλίου, 2021 - 10:23
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2021 - 10:36

Μάνης: “Να μην ναυαγήσουμε περί την πίστην”

Διαδώστε:
Μάνης: “Να μην ναυαγήσουμε περί την πίστην”

Στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Μικρής Μαντίνειας Αβίας χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος μεταξύ των άλλων είπε:

«Ο Προφήτης Ηλίας καταγγέλει την ειδωλολατρία και φανερώνει μεγάλη πίστη στον αληθινό Θεό. Κηρύττει την αποκλειστική και ακλόνητη πίστη. Έτσι και μείς οφείλουμε να γίνουμε άνθρωποι της πίστεως. Να προσέξουμε να μην ναυαγήσουμε περί την πίστιν και επιπλέον η πίστη μας γίνει υποτονική. Γι’ αυτό ας αγωνισθούμε για τελειότητα της πίστεως, για την πατροπαράδοτη πίστη της Εκκλησίας και δέησή μας να είναι πάντοτε τα λόγια των μαθητών του Χριστού: «Πρόσθες ἡμῖν πίστιν, Κύριε».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων