14/08/2021 14/08/2021 Στον ιστορικό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου του Πασσαβά, κοντά στο Γύθειο, τέλεσε την τελευταία Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ συμπαραστατούμενος από τον π. Στέφανο Ταβουλάρη. Στο κήρυγμά του τόνισε: «Χριστιανοί μου, μη μελαγχολείτε. Θα ξαναφυτρώσει η ζωή. Θα τρανέψουν πάλι τα δένδρα. Θα μας φέρουν πάλι το ευλογημένο...
14 Αυγούστου, 2021 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2021 - 19:56

Μάνης Χρυσόστομος: «Δεν θα μείνουμε στα αποκαΐδια»

Διαδώστε:
Μάνης Χρυσόστομος: «Δεν θα μείνουμε στα αποκαΐδια»

Στον ιστορικό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου του Πασσαβά, κοντά στο Γύθειο, τέλεσε την τελευταία Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ συμπαραστατούμενος από τον π. Στέφανο Ταβουλάρη.

Στο κήρυγμά του τόνισε: «Χριστιανοί μου, μη μελαγχολείτε. Θα ξαναφυτρώσει η ζωή. Θα τρανέψουν πάλι τα δένδρα. Θα μας φέρουν πάλι το ευλογημένο λάδι. Θα φανούν τα ζώα. Θα ξαναπετάξουν τα πετεινά. Η θλίψη για την παροδικότητα νικιέται με την πίστη στην αιωνιότητα. Δεν θα μείνουμε στα αποκαΐδια. Κουράγιο! Έχει ο Θεός».

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων