14/04/2023 14/04/2023 Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, 13 Απριλίου, ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ τέλεσε την Θ. Λειτουργία με το θαυμάσιο Χερουβικό ύμνο «Τοῦ Δείπνου σου τοῦ μυστικοῦ» στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σταυροπήγιο, κήρυξε τον θείο λόγο περί Θείας Ευχαριστίας και χειροθέτησε σε πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο του ναού π. Ευάγγελο Κακούρο. Το εσπέρας, ο...
14 Απριλίου, 2023 - 12:55
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2023 - 12:35

Μεγάλη Πέμπτη στη Δυτική Μάνη

Διαδώστε:
Μεγάλη Πέμπτη στη Δυτική Μάνη

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, 13 Απριλίου, ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ τέλεσε την Θ. Λειτουργία με το θαυμάσιο Χερουβικό ύμνο «Τοῦ Δείπνου σου τοῦ μυστικοῦ» στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σταυροπήγιο, κήρυξε τον θείο λόγο περί Θείας Ευχαριστίας και χειροθέτησε σε πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο του ναού π. Ευάγγελο Κακούρο.

Το εσπέρας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε δύο (2) Ιερές Ακολουθίες των Αγίων και Αχράντων Παθών του Χριστού, την πρώτη στο χωριό Κάτω Τσέρια Λεύκτρου με τον ιερέα π. Γεώργιο Κουπούζο και την δεύτερη στο χωριό Καλιανέϊκα Αβίας με τον ιερέα π. Φίλιππο Καλογερόπουλο.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων