08/06/2019 09/06/2019 Την επίσκεψη των μαθητών/τριων μετά των συνοδών δασκάλων τους από το Δημοτικό Σχολείο Στούπας δέχθηκε προχθές το πρωί στο Επισκοπείο Μάνης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς και μετά την προσευχή στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Μεταμορφώσεως του Κυρίου, τους διηγήθηκε την παραβολή του Καλού Ποιμένα και στη...
08 Ιουνίου, 2019 - 22:56
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2019 - 8:56

Μικροί μαθητές επισκέφθηκαν τον Μητρ. Μάνης

Διαδώστε:
Μικροί μαθητές επισκέφθηκαν τον Μητρ. Μάνης

Την επίσκεψη των μαθητών/τριων μετά των συνοδών δασκάλων τους από το Δημοτικό Σχολείο Στούπας δέχθηκε προχθές το πρωί στο Επισκοπείο Μάνης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς και μετά την προσευχή στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Μεταμορφώσεως του Κυρίου, τους διηγήθηκε την παραβολή του Καλού Ποιμένα και στη συνέχεια ξενάγησε τα παιδιά στους χώρους του Επισκοπείου.

Η διευθύντρια του σχολείου προσέφερε στον Σεβ. εκ μέρους του σχολείου ένα αναμνηστικό δώρο, ο δε Σεβασμιώτατος μοίρασε στα παιδιά γλυκά και εικόνες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων