23/04/2020 23/04/2020 Ο ομώνυμος Μητροπολιτικός Ι.Ναός Γυθείου εόρτασε τον ένδοξο Μεγαλομάρτυρα άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’, σ’ ένα πανηγυρικό Εσπερινό, βέβαια κεκλεισμένων των θυρών, ένεκεν των απαγορευτικών υπουργικών διατάξεων για την προφύλαξη από την διάδοση του κορωνοιού. Τον Σεβ. πλαισίωσαν ο προιστάμενος του Ναού αρχιμ. π. Ιώβ Κουμούτσης και ο...
23 Απριλίου, 2020 - 19:10
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2020 - 18:47

Μητρ. Μάνης: “Του χρόνου να εορτασθεί ο Άγιος με πλήθος πιστών”

Διαδώστε:
Μητρ. Μάνης: “Του χρόνου να εορτασθεί ο Άγιος με πλήθος πιστών”

Ο ομώνυμος Μητροπολιτικός Ι.Ναός Γυθείου εόρτασε τον ένδοξο Μεγαλομάρτυρα άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’, σ’ ένα πανηγυρικό Εσπερινό, βέβαια κεκλεισμένων των θυρών, ένεκεν των απαγορευτικών υπουργικών διατάξεων για την προφύλαξη από την διάδοση του κορωνοιού.

Τον Σεβ. πλαισίωσαν ο προιστάμενος του Ναού αρχιμ. π. Ιώβ Κουμούτσης και ο ιεροδιάκονος π. Χριστόδουλος Κρουστάλης. Στο αναλόγιο απέδωσε τους ύμνους ο κ. Νικόλαος Ταπραντζής.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε του χρόνου να εορτασθεί ο Άγιος με πλήθος πιστών και τα ειωθότα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων